Zoekresultaten voor 'done'

      Er wordt het meest gezocht op:
      Boxkleden, Houten speelgoed, Babynestjes

      14 / 11 / 2022

      Babyshower cadeau voor jongens

      Babyshower cadeau voor jongens
      Blog

      Babyshower cadeau voor jongens

      Oh oh. Weer een babyshower, en nog geen cadeautje? Geen probleem. Kan gebeuren. Wij overspoelen je met ideeën, zodat je toch nog op tijd een mooi cadeau in huis hebt, waar mama-to-be en kind echt blij van worden. Weet je al dat het een jongetje wordt? Omdat voor meisjes de keuze  toch altijd net wat ruimer is, zijn hier onze leukte tips voor babyjongetjes.

      Deze witte speelgoedkist staat super leuk op elke babykamer. En als de kleine wat groter wordt, is een stijlvolle manier om al het speelgoed op de vloer weer netjes op te bergen onmisbaar. Ouders blij, kind blij. Daarnaast is dit leuke kistje ook nog eens als bankje te gebruiken, met eventueel een paar kussentjes erop. Zo kan hij perfect gestyled worden bij de kamer waarin hij komt te staan. Of misschien gaat hij wel dienst doen als verkleedkist die een eindeloze bron van plezier biedt. Het kan allemaal!

      Een superzachte, schattige badcape. Geen enkele kersverse ouder kan zonder. Hier gaan ze elke keer dat het kindje gewassen wordt heel veel plezier van hebben. Op onze website vindt je een grote selectie aan zachte, super praktische en oogstrelende badcapes in alle vormen en maten en van verschillende merken. Kijk snel welke het meest in de smaak gaat vallen bij de aanstaande mama.

      Een heerlijk warm zacht wikkeldekentje is een veelzijdig cadeau, en misschien wel het meest gebruikte product van de hele babyuitzet. Een pasgeboren baby ligt en slaapt tenslotte constant, en heeft  de geborgenheid van deze fijne wikkeldekens nodig. Jouw vriendin of (schoon)zus gaat bij het vasthouden van deze lieve dekentjes haar kleine ‘bundle of joy’ al helemaal voor zich zien. Hier vindt je ons uitgebreide aanbod

      Ook met een slaapzakje voor de baby weet je zeker dat je iets koopt dat heel veel gebruikt gaat worden. Winter, zomer of aanpasbaar voor alle seizoenen. Slaapzakjes bieden altijd extra veiligheid en comfort zodat het kindje lekker slaapt. Neem een kijkje in onze selectie.

      Die kleine babyvoetjes. Dat is toch iets waar elke aanstaande papa of mama helemaal bij wegsmelt? Stoer of schattig, voor de pasgeborene of juist voor als het kindje al wat groter is. We hebben diverse soorten babyslofjes, voor ieder wils.

      Een leuk vormgegeven groeimeter is een perfecte accessoire voor in de kinderkamer of een andere plek in huis. Grote kans dat jij dit vroeger ook had en je nog kan herinneren hoe trots je was als je zag hoeveel je alweer groter was dan de vorige keer. De ouders-to-be en het kindje gaan er zeker plezier in hebben om op deze manier de groei van de kleine man bij te houden, en deze groeimeters zijn daarnaast ook nog eens vrolijke dierenvrienden die de kinderkamer een vrolijke touch geven.

      Een babyshower is altijd weer een mooi moment om je vriendin, (schoon)zus, nicht of collega voor dat haar wondertje ter wereld komt nog even goed in het zonnetje te zetten. Met zijn allen leef je alvast even toe naar het moment dat het kindje dat deel uit gaat maken van jullie levens geboren wordt. Welk cadeau je ook kiest, jij kunt met bovenstaande tips honderd procent voor de dag komen. Natuurlijk is het ook erg leuk om extra aandacht te besteden aan het feestelijk verpakken van jouw babyshower cadeautje. Met blauw crêpepapier, doorzichtig cellofaan en blauwe linten in twee verschillende kleuren maak je er al snel een prachtig pakketje van. Wil je het extra persoonlijk maken? Denk dan aan een kaartje gericht aan de baby waarop je bijvoorbeeld een mooie wens voor zijn of haar toekomst uitspreekt. Of een grappige foto van jou met (één van) de bijna ouders. Misschien heb je wel een leuk weetje over de toekomstige moeder dat leuk voor haar kind zou zijn om later terug te lezen? Het allerleukst is natuurlijk wel als je dit met alle gasten van de babyshower coördineert en allemaal hetzelfde doet. Dan kan er een bewaarboekje van gemaakt worden na de babyshower.

      Recente artikelen

      Het laatste nieuws op ons blog

      • Ontdek de educatieve waarde van houten speelgoed
        27 / 03 / 2024

        14 / 11 / 2022

        Ontdek de educatieve waarde van houten speelgoed

      • Betoverende wanddecoratie voor de kinderkamer
        19 / 03 / 2024

        14 / 11 / 2022

        Betoverende wanddecoratie voor de kinderkamer

      • De onmisbare rol van voedingskussens voor baby en ouder
        12 / 03 / 2024

        14 / 11 / 2022

        De onmisbare rol van voedingskussens voor baby en ouder

      • Maak reizen met kinderen gemakkelijk dankzij de handige accessoires van Babywinkel
        05 / 03 / 2024

        14 / 11 / 2022

        Maak reizen met kinderen gemakkelijk dankzij de handige accessoires van Babywinkel

      • Het belang van muziekinstrumenten in de ontwikkeling van jonge kinderen
        27 / 02 / 2024

        14 / 11 / 2022

        Het belang van muziekinstrumenten in de ontwikkeling van jonge kinderen

      • Maak kennis met de hoogwaardige producten van Meyco
        22 / 02 / 2024

        14 / 11 / 2022

        Maak kennis met de hoogwaardige producten van Meyco

      • Nieuw van Little Dutch: Little Farm collectie
        14 / 02 / 2024

        14 / 11 / 2022

        Nieuw van Little Dutch: Little Farm collectie

      • Onze collectie verschoningsmatten in de schijnwerpers
        07 / 02 / 2024

        14 / 11 / 2022

        Onze collectie verschoningsmatten in de schijnwerpers

      • Inbakerdoeken zijn dé slaapverbeteraars voor jouw baby
        30 / 01 / 2024

        14 / 11 / 2022

        Inbakerdoeken zijn dé slaapverbeteraars voor jouw baby

      • Babymutsjes: mode, functionaliteit en comfort in één
        23 / 01 / 2024

        14 / 11 / 2022

        Babymutsjes: mode, functionaliteit en comfort in één

      Inloggen

      Wachtwoord vergeten?

      • Al je orders en retouren op één plek
      • Het bestelproces gaat nog sneller
      • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen