Zoekresultaten voor 'done'

      Er wordt het meest gezocht op:
      Boxkleden, Houten speelgoed, Babynestjes

      09 / 02 / 2023

      Kleintje geboren, ben ik goed voorbereid?

      Kleintje geboren, ben ik goed voorbereid?
      Blog

      Je bent zeker niet de enige die vlak voor of na een bevalling twijfelt of je wel goed voorbereid bent op de geboorte van jouw kleintje. De kans is heel groot dat jij alle artikelen, kleding en speelgoed al netjes in huis of in de kast hebt liggen, maar wij denken natuurlijk graag even met je mee. Daarom vind je hieronder een aantal producten en artikelen die goed van pas kunnen komen als jouw kleintje net geboren is. Op die manier kan jouw kraamperiode goed en soepel verlopen. Mis jij na het lezen nog een product uit onze lijst? Ook dan hoef jij je nog helemaal geen zorgen te maken. Zodra je het artikel namelijk bestelt via Babywinkel.nl voor 23.59 uur, dan heb je het de volgende dag in huis! Lees dus hieronder nu welke producten wij essentieel vinden voor de voorbereiding op de geboorte en de weken daarna van jouw kleintje.

      Met deze artikelen ben jij op en top voorbereid

      Onze eerste tip voor de goede voorbereiding van de geboorte van jouw kindje is de aanschaf van een passende baby slaapzak. Je hebt deze slaapzakken namelijk in diverse uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld een zomer- en wintervariant. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een vierseizoenen baby slaapzak aan te schaffen. Die slaapzakken bestaan meestal uit een binnen- en buiten slaapzak. Op Babywinkel.nl vind je diverse uitvoeringen en kleuren voor zowel de zomer baby slaapzak, winter baby slaapzak en vierseizoenen baby slaapzak.

      Ook de aanschaf van een wikkeldeken vinden wij een aanrader. Je kunt de wikkeldeken namelijk voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kun jij de wikkeldeken bijvoorbeeld gebruiken om jouw baby na haar of zijn badje/douche hier lekker warm in te verpakken. Daarnaast kun je de wikkeldeken of wikkeldoek ook gebruiken voor het inbakeren van de baby. Dit geeft jouw kindje een fijn en veilig gevoel, waardoor ze veelal sneller inslapen en rustiger doorslapen.

      Wellicht één van de meer vanzelfsprekende artikelen die essentieel is voor de goede voorbereiding van jouw kleintje, is natuurlijk babykleding. Op de website van Babywinkel vind je een enorm aanbod aan diverse kledingstukken voor jouw of jullie nieuwe gezinslid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan babyjurkjes, babyleggings en babyvestjes.

      Voor het creëren van een comfortabel wiegje of ledikantje raden we je ook aan om een wiegdeken of ledikantdeken te kopen. Afhankelijk van het seizoen kun je kiezen voor een luchtige, katoenen variant (voor in de zomer) of een dikkere, fluffy variant (voor in de winter). Daarnaast kun je deze wiegdekens gemakkelijk meenemen in de luiertas bijvoorbeeld en ook gebruiken als je merkt dat jouw kindje het koud heeft zodra je op stap bent.

      Ter opvolging van bovenstaand punt: ook een luiertas is bijzonder handig om alvast klaar te hebben staan zodra jouw kleintje is geboren. Hoewel de naam misschien impliceert dat deze tas enkel is om luiers mee te nemen, is dit echter niet het geval. Je zult namelijk merken dat je van alles in de luiertas mee zult nemen, van billendoekjes en zalfjes tot een extra setje kleding en een flesje. Op de website van Babywinkel.nl vind je allerlei prachtige luiertassen in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen!

      Een product dat wij ook aanbevelen om aan te schaffen is een bijtring voor jouw baby. Deze zul je echter niet direct na de geboorte van jouw kleintje nodig hebben, maar is voor de periode opvolgend wel erg handig. De bijtring geeft namelijk verlichting bij een baby zodra zijn of haar tanden doorkomen. Dit gebeurt meestal als de baby tussen de vier en zeven maanden oud is. Wil je dus optimaal voorbereid zijn? Dan raden we je aan om alvast een bijtring te bestellen, zodat je het al in huis hebt als het moment daar is.

      Mocht je de wikkeldeken liever niet willen gebruiken voor na het douchen of badderen van jouw kleintje, dan is de baby badcape zeker een prettig en warm alternatief. De badcapes worden in verschillende kleuren en stofjes gemaakt, zodat jij de lekkerste badcape voor jouw baby kunt uitzoeken!

      Recente artikelen

      Het laatste nieuws op ons blog

      • Stimuleer de zintuigen van je kind met sensorisch speelgoed
        16 / 04 / 2024

        09 / 02 / 2023

        Stimuleer de zintuigen van je kind met sensorisch speelgoed

      • Met onze kinderzonnebrillen ben je klaar voor de zon
        09 / 04 / 2024

        09 / 02 / 2023

        Met onze kinderzonnebrillen ben je klaar voor de zon

      • Rietjesbekers voor de ontwikkeling van je kleintje
        04 / 04 / 2024

        09 / 02 / 2023

        Rietjesbekers voor de ontwikkeling van je kleintje

      • Ontdek de educatieve waarde van houten speelgoed
        27 / 03 / 2024

        09 / 02 / 2023

        Ontdek de educatieve waarde van houten speelgoed

      • Betoverende wanddecoratie voor de kinderkamer
        19 / 03 / 2024

        09 / 02 / 2023

        Betoverende wanddecoratie voor de kinderkamer

      • De onmisbare rol van voedingskussens voor baby en ouder
        12 / 03 / 2024

        09 / 02 / 2023

        De onmisbare rol van voedingskussens voor baby en ouder

      • Maak reizen met kinderen gemakkelijk dankzij de handige accessoires van Babywinkel
        05 / 03 / 2024

        09 / 02 / 2023

        Maak reizen met kinderen gemakkelijk dankzij de handige accessoires van Babywinkel

      • Het belang van muziekinstrumenten in de ontwikkeling van jonge kinderen
        27 / 02 / 2024

        09 / 02 / 2023

        Het belang van muziekinstrumenten in de ontwikkeling van jonge kinderen

      • Maak kennis met de hoogwaardige producten van Meyco
        22 / 02 / 2024

        09 / 02 / 2023

        Maak kennis met de hoogwaardige producten van Meyco

      • Nieuw van Little Dutch: Little Farm collectie
        14 / 02 / 2024

        09 / 02 / 2023

        Nieuw van Little Dutch: Little Farm collectie

      Inloggen

      Wachtwoord vergeten?

      • Al je orders en retouren op één plek
      • Het bestelproces gaat nog sneller
      • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen