Zoekresultaten voor 'done'

   Er wordt het meest gezocht op:
   Boxkleden, Houten speelgoed, Babynestjes

   Natursutten

   19 Producten


   Toon 19 van de 19 producten

   Het Merk

   Natursutten is opgericht door Anne-Dorthe Schroeder Grum. Ze was vastbesloten om een 100% natuurlijke en veilige speen te vinden voor haar zoontje. Natursutten betekent eigenlijk ‘natuurlijk zuigen’ en dit is precies waar Natursutten voor staat. Ze willen het verschil maken door ouders meer bewust te maken van verantwoorde en veilige babyproducten, als alternatief voor babyspullen die mogelijk schadelijke stoffen bevatten.

   Het Ontwerp

   In Italië worden de Natursutten Spenen met de hand gemaakt van 100% natuurrubber. Het eerste sap van de Hevea rubberboom wordt hiervoor gebruikt. Het rubber is van uitmuntende kwaliteit, hierdoor is de speen mooi licht geel van kleur en zachter dan andere natuurrubber spenen in de markt. De speen bestaat uit een compleet geheel. De speen heeft geen kieren waar vuil en bacteriën achter kunnen blijven zitten. In sommige gevallen kan een bepaald eiwit uit natuurlijke rubberproducten een latex allergie veroorzaken. Dit eiwit wordt vanwege deze reden tijdens het productieproces eruit gehaald, zodat de speen veilig blijft voor je kindje.

   DE COLLECTIE

   De fopspeen van Natursutten is in verschillende varianten te verkrijgen. De speen met het kersvormige speengedeelte wordt het beste geaccepteerd door baby’s. De speen met het anatomische speengedeelte is goed voor de ontwikkeling van de mondspieren. De speen met het vlindervormige schildje zorgt ervoor dat het neusje vrij is en blijft voor het ademen van jouw kleintje. Bij het ronde schildje krijgt het kindje meer het gevoel van de moederborst. Al deze varianten zijn in drie verschillende maten verkrijgbaar. Natursutten heeft naast fopspenen ook babyflessen. De glazenflessen worden gemaakt in Frankrijk van borosilicaatglas, de hoogste kwaliteit glas met een optimale zuiverheid. Dit maakt dat deze flessen vrij zijn van schadelijke chemische stoffen. De Naturstutten flessen zijn hierdoor ideaal als directe vervanging van je plastic babyflessen. De flessen zijn bestand tegen hitte, plotselinge temperatuurverschillen en kunnen tegen een stootje. Daarnaast zijn de Natursutten flessen ook vaatwasser bestendig. De flesspeen heeft een vernieuwd ontwerp met een dubbel anti-koliek ventiel. Dit zorgt voor een goede doorstroming en voorkomt darmkrampjes bij je baby. Net als bij de fopspenen worden de flesspenen ook van 100% natuurlijk rubber gemaakt. De flesopener is vrij van BPA, BPA, ftalaten, polycarbonaten en PVC. De vorm van de brede flesspeen lijkt op die van een moederborst, zodat het natuurlijk aanleggen gelijk wordt gestimuleerd.

   DUURZAAMHEID

   Natursutten staat niet alleen stil bij wat nu goed is voor baby’s, maar ook wat goed is voor de toekomstige generaties. Bij alle Natursutten producten is er veel aandacht voor duurzame productie. Natursutten betaalt een groot deel van de inkoopprijs voor het natuurrubber aan het Maleisische Rubber Board. Dit Maleisische Rubber Board gebruikt dit geld direct voor herbeplanting van de rubberplantages en onderzoek en ontwikkeling naar een duurzame toekomst voor plantages in Maleisië. Natursutten neemt recyclen zeer serieus en hierbij wordt het gebruik van verpakkingsmateriaal zo veel mogelijk teruggedrongen.

   Inloggen

   Wachtwoord vergeten?

   • Al je orders en retouren op één plek
   • Het bestelproces gaat nog sneller
   • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

   vergelijk0