Zoekresultaten voor 'done'

   Er wordt het meest gezocht op:
   Boxkleden, Houten speelgoed, Babynestjes

   Philips Avent

   142 Producten


   Het Merk

   Philips is opgericht in 1981 door Gerard Philips en zijn vader Frederik. Het begon als een gloeilampen fabriek. Door het directe succes heeft Philips het assortiment daarna flink kunnen uitbreiden. In de jaren ’30 is Philips gegroeid tot een van de grootste bedrijven van Nederland. Inmiddels heeft het bedrijf ruim 37000 medewerkers werkzaam in 100 verschillende landen.

   Als ouders zijnde wil je het beste voor je baby. Je wilt zekerheid dat je je kind de beste start in het leven geeft. Daarom is Philips al meer dan 36 jaar bezig om de levens van baby’s te verbeteren. De ontwikkelingen zijn gebaseerd op uitslagen van klinische studies, advies en wellicht het belangrijkste is , door naar de moeders en vaders te luisteren.

   Philips helpt ouders met baby’s die last hebben van voedingsproblemen zoals koliek en reflux. 50% van de baby’s heeft hierbij last van reflux. Dit begint al in de eerste week van de geboorte, doordat de maagafsluiting nog niet helemaal volgroeid is. Doordat je de lucht uit een fles met een AirFree ventiel haalt is er een verminderde kans op darmkrampen. Philips zorgt er hierdoor voor dat het voedingsproces voor baby en ouders een stuk soepeler verloopt.

   De missie van Philips

   Philips staat voor: het verbeteren van het leven van mensen met zinvolle innovaties en producten. De missie is later nog concreter gemaakt met het hogere doel van Philips: het verbeteren van levens van 3 miljard mensen tot 2025. Ook is Philips bezig om de wereld duurzamer te maken.
   Je kan hierdoor wel zeggen dat Philips een mega inspirerend en relevant merk is.

   Inloggen

   Wachtwoord vergeten?

   • Al je orders en retouren op één plek
   • Het bestelproces gaat nog sneller
   • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

   vergelijk0